Za posebne priložnosti

Domov » Za posebne priložnosti
Za posebne priložnosti - Dan žena v Kavarni Cappuccino

Slaščice za vsako priložnost

V največje veselje nam je biti del vašega posebnega dneva. Pri nas lahko naročite torto prav za vsako priložnost: poroka, krst, diploma, rojstvo, obletnica…

Vedno sledimo vašim željam in v vsako torto vložimo veliko truda, da jo pripravimo po vašem navdihu in okusu. Uporabljamo kvalitetne in naravne sestavine.

Rojstnodnevne torte

Naj bo naslednje praznovanje nepozaben dogodek, o katerem se bo še dolgo govorilo. Posladkajte se s klasično ali unikatno rojstnodnevno torto.

Rojstnodnevna torta - Kavarna Cappuccino
Poročna torta - Kavarna Cappuccino

Poročne torte

Za najlepši dan v vašem življenju mora vsak detajl popoln - še posebej poročna torta. Za Vas izdelamo dihjemajočo poročno torto, ki jo bo zasenčila le nevesta.

Torte za krst

Obeležite prav poseben dan v življenju vaših najmlajših s tortico za krst. Tortice za krst odlikujejo nežni okusi in nežni pastelni odtenki v fantovskih in dekliških barvah.

Torta za krst - Kavarna Cappuccino
Torta za sveto obhajilo - Kavarna Cappuccino

Torte za obhajilo

Prvo sveto obhajilo je pomemben mejnik za naše otroke, ki jim za vedno ostane v spominu kot dan, ko so prvič nosili svečano obleko. Naj si ta prav poseben dan zapomnijo tudi po slastni praznični tortici.

Torte za birmo

Z birmo označujemo prehod mladostnikov v odraslo obdobje. Naj si ta dan zapomnijo po okusni in sočni torti iz Kavarne Cappuccino.

Torta za birmo - Kavarna Cappuccino
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram